Endelig i Norge: LUME CUBE

Endelig i Norge: LUME CUBE

Verdens beste, solide og minste blitz tilpasset droner, GoPro og actionkamera – Lume Cube er endelig på plass i Norge. Proutstyr.no er stolte av å være blant de første i Norge som tilbyr.

Skal du ta bilder eller filme er det noe som er viktigere enn å passe på å ha det nyeste kamera med 4k oppløsning, nemlig LYS! Spør hvilken som helst fotograf og du vil få samme svar. GoPro filmene og bildene blir mye finere, og har man ikke lys nok, tyr fotografen til kunstig lys.

Ulempene er at det ofte dreier seg om store lamper eller blitser, men det egner seg dårlig sammen med et action kamera ned en fjellside, eller i action under vann. Dette har det San Diego baserte selskapet Lume
Cube gjort noe med. Lume Cube er fullpakket med små LED-lamper i en liten og lett kube. Så lett faktisk, at man kan henge flere stykker på en drone.

De små kubene lyser i opp til 30 minutter på full styrke. Med 1500 lumen gir kubene lys i dagslystemperatur – 6000 K. Man kan styre lampene med en app på telefonen, via Bluetooth og de er vanntette ned til 30 meter.

Ikke minst er de solide. Du kan faktisk kjøre en 2 tonns bil over: 

 

En fin bonus er at de kan brukes som slaveblits på mobilen, slik at kuben fyrer av et blitslys samtidig som kamera gjør det. Slikt blir det mye finere bilder av. Du kan også bruke de til lyssetting i bakgrunn av filmene dine, som for eksempel å lyse opp et tre. Da trenger du en til kamera og minst en til lyssetting. Det her det magiske utfolder seg:

 

Mange fotografer som er glad i å lage time lapse, eller nightlapse, har forelsket seg i disse små blitzene:

 

 

 

 

 

Forrige artikkel GoPro Karma Drone
Neste artikkel Guide: Bruk filter på GoPro under vann!