Om oss

Vår historie

Proutstyr har solgt utstyr til GoPro og andre actionkameraer som DJI Osmo Action siden 2014. Det hele startet da vi fikk vårt første GoPro kamera selv, et Hero 2. Vi oppdaget raskt at dersom man skal få fullt utbytte av kamera trenger man ordentlig utstyr. Problemet var bare at utstyret var svært kostbart - og det var slik Proutstyr.no ble til. Vi importerer mye av utstyret vi selger rett fra fabrikkene, og kan selge utstyr til hyggelige priser.

Vår filosofi

Det skal ikke koste mer for tilbehøret enn for selve kameraet. Med vår erfaring fra netthandel og tilgang til leverandører ønsket vi å gjøre noe med dette.

Vi selger kun tredjeparts merkevarer, det vil si ikke GoPro. Du har kanskje hørt om for eksempel Joby, LowePro, GoPole, Trekcase, Lexar? I tillegg kjøpes mye av utstyret rett fra de samme fabrikkene som produserer for de kjente merkene. Disse produktene kommer i enklere innpakning, men til en veldig god pris. Dette selges under vår egen merkevare Promount, som har livstidsgaranti.

Våre lokaler

Lageret til Proutstyr.no holder til på i Skien, hvor vi distribuerer flere tusen ordre hvert år til kundene våre.

Dersom du har noen spørsmål, produkter du savner, eller behov og utfordringer du ønsker å dele med oss - ikke nøl med å ta kontakt! Vi setter veldig pris på om vi hører fra deg. Du kan kontakte oss enklest ved å bruke kontaktskjemaet vårt her.

Med vennlig hilsen,

Johan Bang
Daglig leder

Proutstyr Logo

Promount AS
Balders vei 1

Org nr 926 706 993 MVA