Om oss

Hvem er vi?

Proutstyr har solgt utstyr til GoPro siden 2014. Som for mange andre startet det også for oss da vi kjøpte vårt første GoPro kamera. For günderen vår Kristian var det ett GoPro HERO2 kamera. Vi oppdaget raskt at dersom man skal få fullt utbytte av kamera trenger man ordentlig utstyr - og det var slik Proutstyr.no ble til. 

Hvorfor er vi?

Det skal ikke koste mer for tilbehøret enn hva du betalte for selve GoPro kamera. Med vår erfaring fra netthandel og tilgang leverandører ønsket vi å gjøre noe med dette.

"Vårt ønske er å gi deg som GoPro eier muligheten til å utforske de uendelige mulighetene uten at det koster skjorta!"

Vi selger kun tredjeparts merkevarer, det vil si ikke GoPro sitt eget brand. Du har kanskje hørt om for eksempel Joby, LowePro, GoPole, Trekcase, Lexar? I tillegg kjøpes mye av utstyret rett fra de samme fabrikkene som produserer for de kjente merkene. Disse produktene kommer i enklere innpakning, men til en veldig god pris.

Med vennlig hilsen,

Kristian

Daglig leder


CO/Yolofred AS
Nesbruveien 75,
1395 Nesbru

Org nr 916 896 050 MVA

 

Hvor er vi?

Proutstyr.no holder til på Nesbru i Asker, hvor vi distribuerer flere tusen ordre hvert år til kundene våre. Vi ble i 2016 en del av Yolofred AS som også har andre nettbutikker som julegenserbutikken.no.

Dersom du har noen spørsmål, produkter du savner, eller behov og utfordringer du ønsker å dele med oss. Ikke nøl med å ta kontakt! Vi setter veldig pris på om vi hører fra deg.