Spørsmål og svar

Kan jeg hente varene selv i Asker?

Vi har dessverre ingen fast henteordning, men hvis det haster veldig - send oss en melding så skal vi forsøke så godt vi kan å finne en løsning!

Jeg ønsker å endre bestillingen min, hva gjør jeg?

Vi sender pakken din i løpet av 48 timer. Dersom du ikke har fått bekreftelse på at bestillingen er pakket med sporingsnummer - gi oss beskjed så fort som mulig slik at vi rekker å gjøre endringen. Vennligst bruk vårt kontaktskjema - eller ring oss på telefon 22 34 34 34. 

Når får jeg varene mine?

Vi sender pakken fra lageret vårt i løpet av 48 timer. De fleste av pakkene blir sendt med PostNord Mypack (1-5 dager). Bor du i sentrale strøk bør du derfor vente pakken i løpet av 1-3 virkedager, mens det kan ta opp til 5-7 virkedager i mer avsidesliggende strøk. 

Sendes pakken min med sporing?

Ja, alle ordre sendes med sporing gjennom PostNord MyPack.

Hva skjer om jeg ikke henter pakken på hentepunkt?

Du har 14 dager på å hente pakken på ditt hentepunkt. En uavhentet pakke går i retur tilbake til vårt lager. Selvfølgelig skal du få tilbake pengene for varene du har kjøpt, men vi belaster kjøper et gebyr på kr 150 for frakt tur/retur samt håndtering. 

Jeg ønsker å bytte, eller benytte med av angreretten, hva gjør jeg?

For å bytte eller returnere varer må du huske å fylle ut returskjema og legge med i pakken som går tilbake til oss. Husk at merkelapper ikke må være fjernet fra produktet, samt at emballasje må være intakt. 

Hvor finner jeg retur- og angrerettsskjema

I pakken din ligger retur- og angrerettsskjema. Dersom det ikke fulgte med, kontakt oss så sender vi deg et nytt. 

Jeg har mottatt en vare som er skadet, hva gjør jeg?

Huff - Ta kontakt med oss så hjelper vi deg så fort vi kan!

Jeg har en rabattkode, hvordan bruker jeg den?

Etter du har trykket 'Gå til kassen' dukker det opp et felt i høyre kolonne på siden hvor det står "Gavekort eller rabattkode?". Her skriver du inn din kode. Deretter vil du se at beløpet endrer seg, så sant rabattkoden fortsatt er aktiv.