Frakt

Fri frakt ved bestillinger over kr 900. 

Fraktkostnad: 79 kr (fri frakt over kr 900).
Transportør: PostNord
Leveringstid: 1-3 dager 

Bestiller du før kl 12:00 går pakken din ut fra lageret vårt samme virkedag. Vanligvis tar det ikke mer enn 1-3 dager før pakken er fremme på ved leveringsadressen eller på nærmeste PostNord utleveringspunkt. 

Bring Hjemlevering: 199 kr

  • Leveres på døren mellom kl 08-17 eller kl 17-21, basert på postnummer.
  • Automatisk SMS-varsling når pakken er underveis
  • Gi Posten fullmakt til å sette igjen pakken hvis man ikke er hjemme.
  • Ønsket utleveringsdag kan endres når pakken spores

Hvor blir pakken min levert?

Vi bruker tjenesten Varebrev fra PostNord. Med Varebrevlevering vil du få pakken din levert hjem i din postkasse eller på din dørmatte, vanligvis grytidlig på morgenen. Du vil motta en SMS med bekreftelse på at pakken er levert. På de større bestillingene eller til de adressene som ikke er støttet av Varebrev vil pakken leveres på nærmeste PostNord utleveringspunkt. Hvis dette er tilfellet vil du få varsel når pakken er klar for henting.

Hvor er pakken min?

Med en gang vi har sendt pakken sender vi en ordrebekreftelse til deg på e-post. I denne bekreftelsen ligger en sporingskode som vil fortelle deg hvor pakken befinner seg. Bare gå inn på postnord.no og tast inn koden, så får du full oversikt.

Pakker som ikke blir hentet på utleveringssted

Du har 14 dager på deg til å hente ut pakken din. Hvis pakken ikke blir hentet og går i retur til oss trekkes et gebyr på 200 kroner for å dekke deler av våre kostnader relatert til frakt, returhåndtering og administrasjon.

OBS: For å unngå at varen blir sendt feil eller ikke levert av postbud er det viktig at du legger inn riktig navn, adresse og postnummer når du bestiller. Det er også viktig at postkassen er merket med samme navn som i bestillingen.