Slik bruker du GoPro Wifi Remote med HERO7 Black og HERO6 Black

Slik bruker du GoPro Wifi Remote med HERO7 Black og HERO6 Black

Hvis du vil bruke den gamle GoPro WiFi Remoten med ditt HERO7 Black eller HERO6 Black, kan du det - men det er en ting du må passe på. Så her har du en liten guide!

Hvis du prøver å styre GoPro-kameraet ditt med en ekstern kontroll, finnes det nye og bedre alternativer til å bruke GoPro WiFi Remote som nå er tatt ut av produksjon. Den nye GoPro Smart Remote er bedre, og du kan også GoPro sin app på telefonen din.

Men, om du har en GoPro WiFi Remote som du ønsker å bruke med ditt HERO7 Black eller HERO6 Black kamera, kan du det. Det er ganske rett frem, men det er en liten ting du må tenke på.

Sett GoPro WiFi Remote i paringsmodus

Når fjernkontrollen er skrudd av, holder du inne den røde sirkelen, og trykker en gang på på-knappen.

Kontrollen vil skru seg på, og du skal nå se en animasjon i displayet, med to piler som beveger seg mot hverandre. Dette betyr at kontrollen er i paringsmodus.

Bytt til 2.4GHz WiFi

Sørg for at du har kameraets trådløse innstillinger skrudd på:

  • HERO7 Black: Preferences -> Connections -> Wireless Connetctions -> ON
  • HERO6 Black: Settings -> Connections -> Wireless Connections -> Icon to White

Par enhetene

Deretter må du pare enhetene. Du vil ikke få WiFi Remote som et eget valg på de nye kameraene; bruk Smart Remote i stedet:

  • HERO7 Black: Preferences -> Connections -> Connect Device -> Smart Remote
  • HERO6 Black: Settings -> Connections -> Connect New Device -> Smart Remote

Etter noen sekunder bør kameraet og WiFi Remote begynne å snakke sammen. Noen ganger kan det ta litt lenger tid, så vær tålmodig. Om kameraet og WiFi Remote ikke kobles sammen, vil kameraet etter et par minutter skru av paringsmodus, og du vil få en feilmelding i displayet.

Kjekt å vite

Så fort kameraet og kontrollen er koblet sammen, kan du bruke alle de vanlige funksjonene på WiFi Remote. Det inkluderer å styre flere kameraer.

HERO5 Black skal oså fungere med WiFi Remote, uten at du trenger å gjennom stegene over, ettersom HERO5 allerede bruker 2.4GHz båndet.

Ikke alle GoPro kameraer er kompatible med GoPro sine fjernkontroller. For eksempel HERO7 Silver og HERO7 White. Begge virker med mobilappen, men du kan ikke koble dem til en kontroller.

Dersom du bruker kontrollen til å styre flere kameraer, har det ikke noe å si hvilken modell kameraene er - du kan blande eldre og nyere versjoner, så lenge de kan kobles til kontrollen.

Forrige artikkel JPG vs RAW på GoPro HERO7, HERO6 og HERO5 Black
Neste artikkel Vil ikke GoPro-kameraet ditt skru seg på? Prøv disse tipsene